Holistic educational process and strengthening of mental health

Holistični vzgojno-izobraževalni proces in krepitev duševnega zdravja

Vabljeni na brezplačna predavanja in predstavitve aktualnih strokovnih in znanstvenih izsledkov iz področja vzgoje, izobraževanja in duševnega zdravja.

V okviru 8. znanstvene konference z mednarodno udeležbo: Za človeka gre: relevanca znanosti in izobraževanja, ki jo organizira Alma Mater Europaea – ECM, bodo omenjena predavanja potekala v petek, 4. decembra 2020, od 16.00 do 19.00, preko on-line ZOOM konference. Vsi prispevki bodo v slovenskem jeziku.

Na konferenci sodelujejo številni priznani strokovnjaki iz področja vzgoje, izobraževanja in duševnega zdravja. Ne zamudite ter se prijavite k poslušanju in sodelovanju v razpravi.

Na konferenco se je potrebno prijaviti TUKAJ, po prijavi boste prejeli on-line povezavo.

8. znanstvena konferenca z mednarodno udeležbo

8th Scientific Conference with International participation

8. znanstvena konferenca z mednarodno udeležbo ZA ČLOVEKA GRE: RELEVANCA ZNANOSTI IN IZOBRAŽEVANJA naslavlja številne teme in aktualna področja ter razprave, ki jih s svojim študijskim izobraževanjem v evropskem visokošolskem prostoru udejanja Alma Mater Europaea – ECM na vseh stopnjah pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije, gospoda Boruta Pahorja, in predsednika Evropske akademije znanosti in umetnosti, prof. dr. Felixa Ungerja.

Veselimo se srečanja z vami!

+386 41 343 960

sebastjan.kristovic@almamater.si

izr. prof. dr. Sebastjan Kristovič

organizator in vodja sekcije